Even voorstellen, aspirant bestuurslid.

Mijn naam is Gosé Pijpers.

Ik ben getrouwd met Marian in 2007 en woon sinds 2005 in nieuwkoop.

Zelf ben ik geboren in Den Haag.

In november ben ik 60 jaar geworden. Zo voelt het (gelukkig) niet.

In 2005 kwam ik in het prachtige Nieuwkoop wonen. Zelf werkzaam bij de gemeente Den Haag.

Ik kwam er al snel achter dat ik niet meer weg wilde uit Nieuwkoop en omstreken. Het mooie landschap, de vele velden, het water en niet te vergeten, de koeien en de schaapjes. Echter staan er tussen al dit moois ook mooie huizen.

Iedereen weet ondertussen dat het niet goed gaat met de woningmarkt. Iets waar ik mij beste wel zorgen om kan maken. Wat betekent het voor de jongere. Wat betekent het voor de oudere.

Energie, isoleren en duurzaamheid. De woorden van tegenwoordig. Het lijkt mij geweldig om mee te denken om iedereen het zo fijn mogelijk te maken. Woongeluk noem ik het. Het HBV heeft veel voor elkaar gekregen. En ik wil graag mijn steentje bijdragen om dit nog sterker en beter te maken. Ik zal dan ook mee gaan lopen als aspirant-bestuurslid binnen de HBV om mijn expertise in te gaan zetten.

Uw belang vertegenwoordigd

Uw belangen worden door de HBV vertegenwoordigd.

Iedere huurder van Woning Stichting Nieuwkoop kan zich (indien gewenst, wat wij uiteraard adviseren) als "gratis" lid aanmelden bij de HBV en ontvangt minimaal 1x per jaar een uitnodiging om op de algemene ledenvergadering (ALV) uw mening te geven.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier:
Word lid van de HBV - HBV | Huurders Belangen Vereniging (hbvnieuwkoop.nl)

Heeft u een vraag ?
Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief