Persbericht: nieuwe contactpersonen

De Huurders Belangen Vereniging HBV is een onafhankelijke Vereniging van Huurders van de WSN. Het bestuur van deze vereniging adviseert de Woonstichting Nieuwkoop (WSN) gevraagd en ongevraagd over zaken die de huurders aangaan.

Om voor iedereen een betaalbare en kwalitatief goede woning in een plezierige wijk te realiseren richt de HBV zich onder andere op de volgende thema’s:

  • Betaalbaarheid
  • Beschikbaarheid en kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Leefbaarheid

Om de contacten met alle huurders van de WSN te onderhouden maakt het bestuur gebruik van contactpersonen in iedere wijk. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de huurders en zorgen ervoor dat de informatie vanuit de buurt bij het bestuur terecht komt. De contactpersonen zijn voor de HBV heel belangrijke sleutelfiguren. Zij zijn de ogen en oren van het bestuur in de wijk.

Er zijn enkele wijken waar geen contactpersoon is. Heeft u interesse om onze contactpersoon in uw wijk te worden, neem dan contact op doormiddel door te bellen naar dhr. E. Hoogenboom tel. 0630345977 of dhr. L. Angenent tel. 572397.

Ook hebben we behoefte aan huurders die op tijdelijke basis meepraten over een onderwerp dat voor de huurders belangrijk is. Wij noemen dit een Bewoners Adviesgroep (BAG). Dit zijn meestal 2 à 3 bijeenkomsten. Laat het weten of u wellicht hier aan wilt deelnemen als meedenkend huurder van de WSN.

Uw belang vertegenwoordigd

Uw belangen worden door de HBV vertegenwoordigd. Iedere huurder van Woning Stichting Nieuwkoop is automatisch lid en ontvangt tweemaal per jaar (in het voorjaar en najaar) een uitnodiging om op de ledenvergadering uw mening te geven.

Heeft u een vraag ?
Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief